hieu

Hem » Utbildningar / konferenser

Utbildningar och konferenser för ett bättre arbetsliv

Vi är först med det senaste i våra konferenser!

Varje år ordnar Metodicum ett antal konferenser om aktuella ämnen. Fokus är alltid hur arbetsgivaren påverkas av nya lagar, förslag och propositioner eller utvecklingen i samhället. Årligen återkommande är Metodicum rehabdagar. Där behandlas den senaste utvecklingen inom rehabilitering och socialförsäkringen tillsammans med aktuell forskning och goda exempel. Våra konferenser är också utmärkta tillfällen att knyta kontakter.

Utbildningar för ett effektivt och hälsosamt arbetsliv

Metodicums utbildningar är inriktade på verklig, praktisk nytta. Utbildarna är experter inom sina respektive områden och bland de mest sakkunniga i landet. Vi erbjuder bland annat flera utbildningar om rehabilitering och om personalekonomi. Tror du som vi att det är lönsamt för företag och organisationer att satsa på de anställdas hälsa och välmående? Då är våra utbildningar för dig.

Företagsanpassade utbildningar

Vill du utbilda en större grupp? Är ni intresserade av delar av en utbildning eller vill kombinera flera till ett längre utbildningsprogram? Vi hjälper er gärna att ordna företagsanpassade utbildningar. Vi är noga med behovsanalysen och har gedigen erfarenhet av att skräddarsy utbildningar. Kontakta oss med er förfrågan på telefon 0586-421 00 eller via utbildning@metodicum.se