Arbetsmiljön i aktivitetsbaserade kontor

En ny upplaga av vår uppskattade konferens om aktivitetsbaserade kontor är på gång och preliminärt planerad till den 9-10 april. Vill du vara säker på att få en inbjudan? Anmäl ditt intresse i formuläret. Sidan uppdateras allt eftersom programmet tar form.

Välkommen till en konferens som borrar djupare i de arbetsmiljöfrågor som aktualiseras i aktivitetsbaserade kontor. Vi tittar närmare på de nya sätten att arbeta, och även på förändringsprocessen mot ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Under två dagar tar vi del av såväl forskning som exempel, erfarenheter och olika perspektiv.

Vi tar ett avstamp i den komplexa verkligheten med bas i forskning och med tonvikt på arbetsmiljö. Vi säljer inte konceptet eller ens delar av det!

Aktivitetsbaserat är just nu den starkaste trenden när man bygger nya kontorsmiljöer eller renoverar befintliga. Dessa kontor sägs främja samarbete, kreativitet och produktivitet och passar väl med modern teknik och nya sätt att arbeta. Men hur fungerar dessa miljöer i praktiken? Erbjuder de goda arbetsmiljöer? För alla?