hieu

Hem » Nyheter » Vi växer! Går samman med Arbetsmiljöforum

Vi växer! Går samman med Arbetsmiljöforum

Upplagt den
metodicum + arbetsmiljöforum + duochjobbet
Nu växer vi! Under sommaren har Metodicum gått samman med utbildningsföretaget Arbetsmiljöforum och tidningen Du&jobbet.

Vi tror att vi genom att driva Arbetsmiljöforum och Du&jobbet parallellt med Metodicum kommer att kunna erbjuda ett ännu bättre utbud till varumärkenas respektive kunder, och arbeta ännu effektivare för ett bättre arbetsliv.

Planen är att behålla innehållet i verksamheterna så att du som kund känner igen dig även i fortsättningen. Samtidigt vill vi ge dig möjlighet att upptäcka nyheter. Hoppas att du vill vara med oss på den här spännande resan!

Till exempel är vi stolta över att kunna erbjuda en digital arbetsmiljöutbildning som du kan genomföra hemma vid ditt skrivbord genom Arbetsmiljöforum. Läs mer om den här.  Eller vad sägs om att gå en utbildning i arbetsmiljörätt och få högskolepoäng? Läs mer om den här.

Har du ännu inte upptäckt Du&jobbet, Sveriges största prenumererade arbetsmiljötidning, vill vi ge dig en chans att prenumerera med ett extra förmånligt erbjudande. Det du lägger på prenumerationen får du igen som en rabatt-check på valfri Metodicum-utbildning under året! Läs mer om detta här