hieu

Hem » Nyheter » Nya kurser hösten -19, lär dig hantera tuffa arbetsmiljöfrågor

Nya kurser hösten -19, lär dig hantera tuffa arbetsmiljöfrågor

Upplagt den

Höstens nya kurser går på de tuffaste problemen

Höstens utbildningsprogram innehåller flera nyheter, men också våra vanliga kurser uppdaterade med senaste nytt.

Lär dig hantera konflikter och svåra samtal

Bland det viktigaste för arbetsmiljön är chefers och ledares förmåga att ta tag i det som skaver på arbetsplatsen. I den här användbara kursen får deltagarna både teoretisk och praktisk kunskap samt tid att reflektera, diskutera och öva. Man kan välja att gå båda dagarna eller bara den ena. Kursledare är Patrik Nyström, arbets- och organisationspsykolog.

Här skriver han om arbetsplatskonflikter i tidningen Du&jobbet

Här kan du läsa mer om utbildningen

Stoppa mobbning på arbetsplatsen

Utbildningarna om utredningsmetoden Faktaundersökning har gått för fulla hus. Men för dig som inte behöver bli faktautredare men ändå behöver kunskap om hur man stoppar mobbning, erbjuder vi en fullmatad seminariedag. Du hör Ståle Einarsen, världsledande mobbningsforskare, Stefan Blomberg, psykolog och forskare, och Maria Steinberg, docent i arbetsmiljörätt och forskare. Dagen innehåller såväl forskning som juridik och praktik.

Här kan du läsa mer om dagen

Psykisk ohälsa blir tema på Metodicum rehabdagar

Metodicum rehabdagar, vår årliga konferens om att motverka sjukfrånvaro, kommer i år att ha temat psykisk ohälsa. Konferensen ordnas i år för trettonde gången och preliminära datum är 6-7 november. Mer info kommer inom kort.

Näthat som arbetsmiljöproblem

På gång är också en större konferens om näthat. Vi kommer att beröra både juridiska och psykologiska aspekter. Framför allt siktar vi på att presentera lösningar.