Drömledarskapet i pandemitider

Det som tagit dig hit, där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det.

I kristider blir det extra tydligt att ledarskapet prövas. Det är nu du som ledare gör stor skillnad. Ledarskapet blir sällan svårare än vad det är just nu i dessa pandemitider. Men kan en kris också leda till något gott och utvecklande för både chefer och medarbetare? Hur ser ditt ledarskap ut i svåra och oförutsägbara tider och hur gör du det till ett drömledarskap?

Välkommen till ett inspirerande och webbaserat utbildningstillfälle, där du lär dig hur du blir framgångsrik i ditt ledarskap i en tid som präglas av ständig omvandling. Få verktygen som ledsagar dig genom krisen, och som får dig att inse att förmågan till anpassning och förändring faktiskt är din största tillgång som ledare – inte bara nu utan även efter krisen.

Utbildningen hålls av Svante Randlert som är en av nordens mest anlitade föreläsare på temat attrahera, engagera och utveckla medarbetare. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon.

Innehållet bygger på Svante Randlerts aktuella boksläpp Drömledarskapet – morgondagens viktigaste framgångsfaktorer. Boken skickas ut efter kursen.